Om meg

Bildet mitt
Meysam Abbas Hosseini Kunstneraspirant; scenografi 24 år, Stjørdal

Ebeneezer

EBENEEZER;  PRESSEMELDING

På Verdal foregår det nå et spennende og utradisjonelt samarbeid mellom barna i Tindved Familieteater og Teaterkompaniet Pilot.
Tindved Familieteater er et teaterlag som legger vekt på teaterstykker for barn og unge.
Teaterkompaniet Pilot er på sin side et kompani som jobber frem sine forestillinger gjennom fysiske handlinger og koreografier mer enn tekst. Gjennom å jobbe fritt med eventyret om gnieren Ebeneezer Scrooge, vil Tindved Familieteater og Teaterkompaniet Pilot presentere en helt ny versjon av den klassiske historien.
Dette vil bli et unikt prosjekt der barn og ungdom vil jobbe ut en forestilling basert på Dickens »Et Juleeventyr», gjennom metodene Teaterkompaniet Pilot benytter seg av i sine produksjoner. Målsettingen er å utvide barnas forståelse av teaterbegrepet, og å skape en spennende og annerledes amatørteaterforestilling som vil sette barnas fantasi og kreativitet i sving.
Med seg har de også fått flere unge talenter fra det aktive amatørteatermiljøet på Verdal. Hovedrollene spilles av Espen Hovdal og Adrian Lyng Malmo som vil bidra til en svært så fysisk versjon av «Et Juleeventyr».
Forestillingen er basert på et manus av Anne Meek.
Premiere: 26. november

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar